Naša ponuda


Šetnja po prirodi

Za sve ljubitelje stvarno netaknute prirode organizujemo izlete i do 1500 metara nadmorske visine gde možete uživati u roštiljanju na proplancima borove i bukove šume.Sa ovih visina se pruža neverovatan pogled tako da imate utisak da vidite pola Srbije kao na dlanu.

Odmor na selu

Selo Kumanica se nalazi u podnožju Parka Prirode i Rezervata Biosfere – Golija, udaljeno 18 kilometara od Ivanjice na putu Ivanjica – Golija. Brdoviti predeli prekriveni šumama i livadama, potpuno zdrava i cista sredina na nadmorskoj visini od 920m su idealno mesto da provedete odmor van gradskih gužvi u miru i tišini. Svež planinski vazduh, bistra izvorska voda, domaca kuhinja i šetnja nepreglednim prostranstvima predstavlja idealan izbor za Vaš pravi odmor. Od asvaltnog puta do Vile Avramovic vodi seoski makadamski put koji je dug 2,5 km.


Vila Avramović

Vila Avramovic se nalazi na veoma specificnom mestu odakle se pruža predivan pogled na zelene pejzaže okolnih planina (Mucanj, Javor, Golija). Na raspolaganju imamo 25 kreveta rasporedenih u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa kupatilima, centralnim grejenjem i TV-om u sobama. U sklopu pansiona se nalazi i restoran sa 24 mesta za sedenje, satelitskom kablovskom i internetom.

Markirana Pešacka Staza

U sklopu nase ponude postoji i markirana pešacka staza. Dužina staze je 14 km, visinska razlika 570 metara (polazak od pansiona 920m do jezera Nebeska Suza – 1490m), a vreme za koje se staza prepešaci uz dva kraca odmora (po 10 minuta) i odmor na samom jezeru (oko 1 h) je oko 7 h. Vecim delom staza ide kroz šumu a izlasci na livade su i predivni vidikovci. Pored staze se nalaze dva izvora sa kvalitetnom pitkom vodom. Nema velikih uspona, tako da je staza pogodna za sve uzraste i starosne dobi.


Naša ponuda

Bazen na otvorenom
Domaca kuhinja
Ski staza
Domaci proizvodi
Planinarska staza (14km)
Sapun od kozijeg mleka
Bilijar
Restoran

Cenovnik

Polupansion 24e
Deca 7-12 godina 30% popusta
Deca 3-7 godina 50% popusta
Deca do 3 godine borave besplatno